OFFSHORE SPORT SOFTTOP SERIES

 

2016-08-22 (2)

Nieuwste telg in de serie is nu de Sport Softtop versie in Aluminium te leveren als snelvarend voorzien van dubbele motoren. In staal te leveren met enkele motor als waterverplaatser,  optie ook met dubbelemotoren leverbaar

Offshore Sport Softtop Serie t.w.:

Sport Softtop versie is tov de Offshore Pilot serie uitgerust met een schitterend “styled” achterschip waarbij de kuip voldoende prettige lounge mogelijkheden bied. Zwemplateau met rondom gangboord naar de kuip met een openslaande deur. Deze kan als optie aan SB zijde vervallen middels een doorlopende bank.

  • Indelingen Offshore Sport Series zijn custom build.
  • De Sport versie uitgerust middels D-Fenders voor onbezorgd varen o.a. het aan en afmeren van uw schip. Dit in combinatie met droogvallen uw ideale vervoermiddel over water.
  • De Offshore Sport Serie wordt op de markt gebracht onder CE vaargebied C. Dit doordat het concept voor deze serie net als de Offshore OC serie een “open karakter” moet hebben en geen concessie gedaan is aan waterdichte afgesloten compartiment. Dit zou verholpen kunnen worden door een vaste cabriokap te plaatsen deze serie zou dan geschikt zijn voor CE vaargebied B en A dit is de Sport Hardtop versie
  • Snelheden boven 20 knoop zijn mogelijk door een uitgekiend onderwaterschip waarbij gebruik wordt gemaakt door dubbele voortstuwing middels waterjet aandrijving voor droogvallen als optie hier ook schroefasopstelling en IPS voortstuwing.

 

Opm: Staat uw model er niet tussen? Geen nood!! Alle ontwerpen worden als “maatpak” uitgewerkt naar uw wens.

Staal 1 motor:

Prijsindicatie exclusief 21% BTW vanaf  430.500,00 euro

Aluminium 2 motoren met Jet aandrijving:

Prijsindicatie exclusief 21% BTW vanaf  591.000,00 euro