OFFSHORE SPORT HARDTOP SERIES

 

2016-08-22 (2)

Nieuwste telg in de serie is nu de Sport Hardtop versie in Aluminium te leveren als snelvarend voorzien van dubbele motoren. In staal te leveren met enkele motor als waterverplaatser,  optie ook met dubbelemotoren leverbaar

Offshore Sport Hardtop Serie t.w.:

Sport Hardtoptop versie is tov de Offshore Sport Softtop serie uitgerust met een schitterend “styled” achterschip waarbij de kuip voldoende prettige lounge mogelijkheden bied. Zwemplateau met rondom gangboord naar de kuip met een openslaande deur. Deze kan als optie aan SB zijde vervallen middels een doorlopende bank. Salon uitgevoerd met vaste dichte aluminium cabriokap met grote schuiframen.

  • Indelingen Offshore Sport Hardtop Series zijn custom build.
  • De Sport versie uitgerust middels D-Fenders voor onbezorgd varen o.a. het aan en afmeren van uw schip. Dit in combinatie met droogvallen uw ideale vervoermiddel over water.
  • De Offshore Sport Hardtop Serie wordt op de markt gebracht onder CE vaargebied B/A.
  • Snelheden boven 20 knoop zijn mogelijk door een uitgekiend onderwaterschip waarbij gebruik wordt gemaakt door dubbele voortstuwing middels waterjet aandrijving voor droogvallen als optie hier ook schroefasopstelling en IPS voortstuwing.

Opm: Staat uw model er niet tussen? Geen nood!! Alle ontwerpen worden als “maatpak” uitgewerkt naar uw wens.

Staal 1 motor:

Prijsindicatie op aanvraag

Aluminium 2 motoren met Jet aandrijving:

Prijsindicatie op aanvraag